PAKEJ WEDDING SLOW SLOW 2013/14

9 02 2013

Segalanya ada disini…

Pakel Klasik

PAKEJ WEDDING 2013/14

pakej

MAGAZINE COVER

Advertisements




Photoshop Practical-Series 1

28 09 2011

flyer

Insyallah…pada 15/10/2011 nanti saya akan buat satu bengkel photoshop, untuk kali ini saya tekan kan dalam penggunaan plugin,action dan brush untuk buat editing.

Dalam bengkel sehari tu saya akan beri cara bagaimana nak install,guna dan tweak agar editing kita nampak gempak lagi dan tampak profesional.

Bayaran hanya RM120. Dalam pada tu setiap peserta bengkel ini akan dibekalkan dengan koleksi plugin,action dan brush yang tersohor dan biasa digunakan oleh jurufoto pro di dunia ini.

So…jangan berlengah lagi,daftar lah segera…saya hanya ambil 10-12 orang peserta sahaja dalam setiap bengkel saya.

 

 





CUSTOM ALBUM MADE EASY WORKSHOP

4 01 2011

FLYER

Aboutwedding2u.com dengan kerjasama lensakreatif photography akan menganjurkan satu workshop design custom album secara mudah dan dijamin bila menghadiri workshop ini dah pandai membuat reka bentuk custom sendiri untuk pelanggan anda. Rahsia kami terletak di software yang kami guna ianya satu software yang amat ‘friendly’ mereka yang 0 knowledge pun dapat menggunakan nya dan kami berjajnji sekiranya anda masih juga kabur atau tak faham kami akan pulangkan duit bayaran anda 100%…!!! walaupun software ini mudah tapi ramai digunakan oleh jurugambar wedding profesional bagi menghasilkan custom album mereka.

Disamping itu anda juga akan diajar basic photoshop editing dan diberi beberapa plugin,action dan brush serta tip tip yang amat berguna oleh kami.

Setiap peserta akan diberi sijil kehadiran yang dikeluarkan oleh Kelab Lensa Karyawan Negeri Kelantan (KLIK) dimana kelab ini telahpun berdaftar PPM.

Musim cuti sekolah akan tiba so bersedialah anda semua dengan ilmu membuat custom secara mudah oleh kami. Anda tak payah lagi bersusah payah mengupah orang lain bagi menghasilkan custom album anda.

Bertindaklah dari sekarang…hubungi lah no kami seperti yang tertera di flyer kami kat atas bagi membuat tempahan tempat…

Siapa yang patut hadir:

1. Jurugambar

2. Bridal shop

3. Peminat foto dll…

Tiada batasan usia asalkan minat..!!!

 

Rujukan:

http://www.aboutwedding2u.com/

http://www.pokcik.wordpress.com/





Miss Niena Baharum

24 10 2010

Top model in Kelantan…

ZULKIFLY HAMAT | PHOTOGRAPHY





Salam Aidilfitri

7 09 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Bathin buat semua pengunjung laman blog saya nie…saya menyusun jari sepuluh mohon ampun dan maaf sekiranya ada salah dan silap dari saya.

Dari Pokcik Sekeluarga





Segalanya HYPER

11 08 2010

Setelah 2 hari bertugas sebagai MENTOR kat Kursus Hyper Potrait by Yaman Ibrahim amat menggembirakan kerana banyak tip dan ilmu yang dapat dipelajari dari beliau…

HYPER POTRAIT - 1

HYPER POTRAIT - 2

HYPER COLOR - 1





WEDDING | AMIRA 2010

7 07 2010

#1

AMIRA WEDDING