Hari Lahir…

28 08 2006


Pejam celik…pejam celik dah bertambah setahun lagi umur aku. Morning2 lagi my wife dah bagi present bithday kat hubby di nie…satu box yang berwarna merah dan satu keping kad birthday dari dia…terima kasih ayang kerana sentiasa mengingati hari lahir ‘abah’ yang pelupa ini…hehehe!
Member nak celebrate kat Secret Recipes t/hari nanti…tank kiyu! my frenk…

Advertisements

Tindakan

Information

One response

28 08 2006
zuki

mu try masuk rhm2u.com, guna username sm002987 password 01217w pah tu click kat placement list, ok.satu lagi cuba tgk web ni http://mpower2u.com/?b=mzuki98cuba try tgk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: