NPC @ Ulu Dong, Pahang.

21 11 2009

fuuuhhhh…! fuuuhhhh! tiup habuk…hahaha!!! lama betul aku tak hupdet blog aki nie, bkn nya sibuk aper tapi banyak dok merewang kat facebook pulak…

aku nak hupdet apa arrrr….hah! nie dia, baru2 nie (13-16hb Nov. 2009) aku gi ke Ulu Dong, Pahang alaaa…kat tempat arwah bomoh tersohor tu tapi bukan pergi melawat kubur dia orang (dia disemadi kat sini ke?) tapi joint Nature Photo Camp anjuran Luarbiasa Photography flickr group dari Kuantan selama 3H 2M. Aku kesana dgn presiden kelab KLIK yaitu che aziz aka tok nebeng. Story panjang2 pun tak ader guna, ko orang semua mana sampai tempat tu…hahaha!!! ko orang nenguk ajer lah gambar2 yang aku shoot kat sana…

Lubuk Semak:

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Lata Jarum:

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Serangga & Fauna:

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Suasana:

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

Ulu Dong,Pahang.

dan banyak lagi…utk lain lain gambar sila melencung ke sini, sini dan sini

jumpa lagi…

Advertisements

Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: