CUSTOM ALBUM MADE EASY WORKSHOP

4 01 2011

FLYER

Aboutwedding2u.com dengan kerjasama lensakreatif photography akan menganjurkan satu workshop design custom album secara mudah dan dijamin bila menghadiri workshop ini dah pandai membuat reka bentuk custom sendiri untuk pelanggan anda. Rahsia kami terletak di software yang kami guna ianya satu software yang amat ‘friendly’ mereka yang 0 knowledge pun dapat menggunakan nya dan kami berjajnji sekiranya anda masih juga kabur atau tak faham kami akan pulangkan duit bayaran anda 100%…!!! walaupun software ini mudah tapi ramai digunakan oleh jurugambar wedding profesional bagi menghasilkan custom album mereka.

Disamping itu anda juga akan diajar basic photoshop editing dan diberi beberapa plugin,action dan brush serta tip tip yang amat berguna oleh kami.

Setiap peserta akan diberi sijil kehadiran yang dikeluarkan oleh Kelab Lensa Karyawan Negeri Kelantan (KLIK) dimana kelab ini telahpun berdaftar PPM.

Musim cuti sekolah akan tiba so bersedialah anda semua dengan ilmu membuat custom secara mudah oleh kami. Anda tak payah lagi bersusah payah mengupah orang lain bagi menghasilkan custom album anda.

Bertindaklah dari sekarang…hubungi lah no kami seperti yang tertera di flyer kami kat atas bagi membuat tempahan tempat…

Siapa yang patut hadir:

1. Jurugambar

2. Bridal shop

3. Peminat foto dll…

Tiada batasan usia asalkan minat..!!!

 

Rujukan:

http://www.aboutwedding2u.com/

http://www.pokcik.wordpress.com/

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: